Competició dia 3 de desembre de 2016

El passat dia 3 de desembre es va disputar a les instal·lacions del CN reus Ploms la 3a jornada aleví i benjamí de la lliga catalana de clubs.

Els benjamins van nedar les peoves de 100 estils i de 50 lliures, on les nostres nedadores més petites van aconseguir estar entre les primeres posicions de les seves proves.

D’altra banda, els benjamins més grans van haver de nedar una prova nova per a ells, els 200 estils, on tot i ser la primera vegada que ho feien en competició, van aconseguir bons temps i estar entre els 5 primers de la provincia.

Finalment, l’equip aleví, va disputar les proves de 200 lliures i 100 esquena, a part del relleu de 4×100 braça. Els resultats d’aquestes proves per als nostres nedadors va ser el reflex del treball fet fins aquest dia, on tots van millorar els seus temps substancialment. De vital importancia era la millora dels 200 lliures, ja que era una prova de cara als 400 lliures que han de disputar al gener. Va ser en aquesta prova on tots van millorar més, demostrant que van per bon camí. El relleu masculí va quedar en 6a posició total de la provincia i les noies en una molt meritória 5a posició.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.