Competició dia 26-11-16 al CN Tarraco i Trofeu Felix Santamans

El passat dia 26 de novembre es va disputar el trofeu Tarraswim i la segona jornada de lliga aleví i benjamí a les instal·lacions deln CN tarraco en jornada de matí i tarda.

En aquesta competició van prendre part els nostres equips benjamins (100 papallona i 100 esquena), els nostres equips alevins (200 esquena i 100 braça) i els nostres equips infantil, junior i absolut.

Per als més petits, es tractava de la segona jornada classificatoria per als campionats de catalunya, on havien de nedar les proves de 100 esquena i 100 papallona. Tots ells van fer un gran paper aconseguint millorar les seves marques i posicionant-se entre els primers de la seva edat de la provincia.

Per a l’equip aleví, que van nedar els 100 braça i els 200 esqeuan, també va ser una bona jornada, on la gran majoria també va millorar les seves marques i aconseguint un bon grapat de punts per a la lliga catalana aleví.

Finalment, els equips dels nedadors més grans, disputaven l’última jornada classificatória per als campìonats de catalunya d’hivern. Tot i la pressió, tots ells van donar el màxim i van aconseguir fent un bon paper, aconseguint alguna mínima més i rebaixant o igualant els seus temps.

Tot i la duresa d’haver de nedar en jornada de matí i tarda, tots ells van sortir amb bones sensacions i bons resultats.

D’altre banda, el dia 27, a les instal·lacions del CN Minorisa, es va disputar la segona jornada del circuit català de trofeus, amb la diisputa del Trofeu Felix Santamans, on per part del nostre club va participar la nostra nedadora Claudia Garriga. Els resultats van ser positius pel punt de la temporada en el que ens trobem, i on va aconseguir la 19a posició als 50m esquena i la 19a posició als 200m esquena. Remarcar que en aquest trofeu es van donar cita les principals figures de la natació catalana i espanyola.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.