Torn per als més petits del club

Aquest dissabte 22-10-16 s’ha disputat a les instal·lacions del nostre club la 1a jornada de lliga benjamí i la 1a jornada de lliga per equips pre-benjamí.

En primer lloc es va disputar la lliga per equips pre-benjamí, on els nostres nedadors més petits van disputar les proves de 2×25 lliures, 2×25 esquena i 2×25 braça. Aquesta era la primera vegada que participaven en una competició federada i va ser una gran oportunitat per enfrontar-se a nedadors d’altres clubs de la seva mateixa edat i veure quin és el seu nivell actual respecte els altres. Al ser una competició no reglada, en aquest cas no van tenir la pressió de les normes de la competició, i van poder disfrutar d’una jornada competitiva nova per a ells on s’ho van passar d’alló més bé.

Després de la lliga per equips, va ser el torn per als benjamins, aquest cop ja amb àrbitres prenen el control de la competició. Els nostres nedadors van realitzar les proves de 50/100 braça i 100 lliures i els relleus de 4×50 esquena, aquestes proves eren puntuables per al ranquing de la final territorial. Tots ells van fer una molt bona competició quedant entre les primeres posicions i millorant les seves marques anteriors. Destacar el relleu femení que va quedar en segona posició de la provincia per darrera del CN Tarraco.

Felicitar a tots els nedadors i nedadores pel seu esforç i el seu compenyerisme i animar-los a treballar encara amb més il·lusió per tal de seguir millorant.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.