Primera competició de la temporada

Aquest passat dissabte es va disputar a la piscina del CN Tarraco en jornada de sessió de matí de tarda, la primera competició de la temporada.

Aquesta comeptició va acollir la primera jornada de fons i estils aleví, infantil, junior i absolut. On el nostre club hi va participar amb 20 nedadors. A part de les proves de fons(400 lliures per als alevins i 800/1500 lliures per a la resta), també es va disputar el primer trofeu de Tarragona amb proves més curtes.

Destacar el nivell assolit per els nostres nedadors en les diferents proves disputades, aconseguint tots ells marques millors o molt proximes al seu millor temps de la temporada anterior, tot i que només portem un mes i escaig d’entrenaments després de les vacances.

Cal destacar també el bon ambient i la cohesió de tot l’equip que va animar en tot moment als companys que disputaven les proves.

Ara cal seguir treballar per tal de millorar els errors comesos en aquesta competició i seguir evolucionant cap als objectius fixats,tot prepararant les següents competicions.

resultats.pdf

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.