Dia intens per a totes les categories dels equips de competició

Aquest dissabte dia 5 de març ha sigut un dia intens per a tots els equips de competició del nostre club.El dia va començar amb la participació dels nostres pre-benjamins, benjamins i alevins, a la piscina municipal on entrena el CN Vendrell, on es van disputar dues competicions al mateix temps, la lliga catalana benjamí i la lliga catalana aleví.

En la lliga benjamina, els nostres nedadors van nedar les proves de 50 i 100 papallona, 50 i 100 esquena i els relleus 4×50 lliures. En aquestes proves els nostres esportistes es jugaven la possibilitat de rebaixar els seus temps per tal d’intentar aconseguir quedar entre els 100 primers classificats en el rànquing català, fet que dóna dret a disputar els campionats de catalunya de la categoria.

Tot i la pressió que això suposava, tots ells van rebaixar els seus temps de manera significativa, copant en alguns casos les primeres posicions de la categoria durant la competició. En el relleu, els nostres nedadors de l’any 2006 van quedar en tercera posició aconseguint tots ells bons temps i demostrant un esperit competitiu molt gran durant tota la prova.

En el cas dels alevins, en aquest cas, van disputar les proves de 400 estils i 100 lliures, les quals formaven part de la lliga catalana. Els nostres nedadors i nedadores, van disputar la prova de 400 estils en primer lloc, on van demostrar tot el treball que han fet tant en els estils com en la resistència, i van rebaixar molt significativament els seus temps. En la prova dels 100 lliures, tot i el cansament dels 400 estils, tots van fer molt bon paper i van fer grans temps. Finalment van disputar els relleus de 4×100 papallona. En el cas de l’equip masculí, tot i fer un bon paper, van ser desqualificats per la sortida avançada d’un dels participants, en el cas de les noies van aconseguir la tercera posició. De segur que amb els bons resultats obtinguts, els nostre club obtindrà un bon grapat de punts per seguir escalant posicions a la lliga catalana.

En la sessió de tarda, on van prendre part els nostres nedadors més grans infantils, juniors i absoluts, es van desplaçar fins a la piscina del CN Sant Sadurní. Tot i venir d’unes setmanes intenses de treball tant a la piscina com al gimnàs, tots ells van fer un bon paper copant sempre les primeres posicions de la competició. En aquest cas no es van aconseguir cap mínima per al campionat de catalunya de l’estiu, recordar que en molts casos ja la tenen, però sí que es van rebaixar temps personals, fet que acosten als nostres esportistes a l’objectiu de classificar-se. Ara cal seguir treballant per aconseguir els objectius per a l’estiu quant abans millor, per tal de poder preparar amb antelació les proves principals de cada esportista.

Acabar destacant el gran esperit competitiu que han demostrat tots els nostres esportistes de totes les categories.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.