Bon botí als Campionats de Catalunya aleví

Aquest cap de setmana els nostres nedadors Carla Sànchez i Daniel Atienza han participat als campionats de Catalunya aleví a la piscina del CN Olot.
El primer dia de competició, divendres dia 12, en la sessió de matí els dos nedadors van prendre part a la primera de les quatre proves a les que estaven inscrits. Primer va ser el torn de’n Daniel Atienza, on va aconseguir una meritòria 3a posició en un final molt ajustat. La Carla Sanchez per la seva part va disputar la prova dels 800 lliures amb una molt bona 11a posició. En la sessió de tarda cap dels nostres esportistes va nedar.
En la segona sessió, al matí van tornar a nedar els dos nedadors. Carla Sanchez va disputar la prova de 400 lliures on va aconseguir la 16a posició. Daniel Atienza va aconseguir la 4a posició en els 200 esquena. En la sessió de tarda només va nedar la Carla Sanchez a la prova de 200 esquena on va aconseguir una molt bona 14a posició.
La darrera i última jornada, en la sessió de matí, va nedar, una altre vegada , la Carla Sanchez. La seva última participació en aquest campionat va ser la prova de 100 esquena on va aconseguir la 22 posició. A la tarda va ser el torn de Daniel Atienza, que va nedar els 400 estils i els 100 esquena. A la primera va aconseguir la primera posició on va dominar tota la prova a partir dels 150 metres, a més, amb el seu temps va aconseguir la mínima per als campionats d’espanya d’estiu que es disputaran al juliol. A la seva última prova ha aconseguit un 4rt lloc molt meritóri vist l’alt nivell dels esportistes.
Destacar el molt bon rendiment dels nostres esportistes durant tot el campionat, i les grans experiències que s’enduen tant dins com fora de la piscina. Tot i els bons resultats, ara cal seguir treballant per millorar les debilitats mostrades en algunes proves i seguir millorant les fortaleses de cara a l’estiu. Moltes felicitats pels resultats als dos!

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.