Bona actuació de l’equip bejamí i aleví

El dia 16 de gener del 2016 es va disputar la 4a jornada de lliga aleví i la segona benjamí a les instal·lacions del CN Vila-seca.

En aquesta competició es van nedar les proves de 50 papallona i 50 esquena els nens i nenes del 2006 i 2007, els 100 papallona i 100 esquena els del 2005, i les proves de 100 papallona i 200 braça la categoria aleví.

Aquesta competició era per a molts la primera on es feia papallona, tot i això, els nostres nedadors més petits, van demostrar que tenen una bona tècnica en aquest difícil estil i van aconseguir tot copar les primeres places de la classificació. En les proves d’esquena també es va veure tota la feina feta durant aquest mesos i van demostrar un bon nivell en aquest estil. En els relleus d’estils alternatius el nostre club va aconseguir la segona posició, demostrant que el nivell aconseguit per l’equip benjamí aquesta temporada és dels millors de la provincia.

En el cas dels nedadors alevins, van nedar les difícils proves de 100 papallona i 200 braça, on es va veure la gran millora aconseguida respecte competicions anteriors i es va reflectir tant en les marques aconseguides, tenint rebaixes considerables de temps, com en l’estil. En quant als relleus destacar que l’equip femení va aconseguir la primera posició en el relleu de 4×100 esquena i l’equip masculí va aconseguir la quarta posició en el mateix relleu, demostrant que, igual que l’equip benjamí, tenim un dels millors equips de la provincia.

Després d’aquests bon resultats cal seguir, però, treballant com fins ara per tal d’aconseguir el nivell més alt possible per cadascun dels nedadors i nedadores de l’equip.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.