Dissabte ple de competicions

El passat dissabte 14 de novembre va ser un dia carregat de competicions per als nostres nedadors. La categoria benjami va disputar la primera jornada per equips,l’equip alevi va disputar la primera jornada de lliga i l’equip infantil,junior i absolut va disputar el Tarraswim A. Els benjamins i alevins van disputar les seves competicions a la piscina del Cn Vilaseca. El Tarraswim es va celebrar a la piscina del Cn Fanecada Alcanar.

La competició dels benjamins va ser una primera presa de contacte amb la competició aquest any,ja que per a alguns va ser la primera competició federada que feien i per a la resta els va servir per veure el seu nivell respecte els seus rivals provincials. Tots ells van fer molt bon paper i van poder disfrutar d’una jornada competitiva sense la pressió dels arbitres.

La primera jornada aleví ja va ser d’un caire diferent,ja que el resultat influía en la classificació per als campionats de catalunya d’hivern. La competició consistia en nedar 400 lliures i 200 estils. Tot i el poc temos d’entrenament que porten ( la temporada va començar la primera setmana de setembre), tots van fer un gran paper en la prova de 400 lliures i van rebaixar les seves marques. En la prova dels 200 estils els nedadors van notar l’esforç fet en la prova anterior i van rebaixar en menor mesura els seus temos. Tot i això els nedadors del CN Vendrell van ocupar les primeres posicions en les dues proves.

Finalment en la jornada Tarraswim A els nostres nedadors més grans van realitzar grans actuacions, tot i ser la primera competició i ser el primer cop que es visitava la piscina d’Alcanar. La proximitat dels campionats i la necessitat de fer les mínimes per als mateixos(només hi ha tres jornades), va esperonar els esportistes, els quals van sobrepassar la pressió d’aquesta situació i van rebaixar els seus millors registres acostant-los més a l’objectiu dels campionats de catalunya d’hivern.

A tots els nedadors i nedadores del club felicitar-los per els resultats i animar-los a seguir entrenant amb l’entusiasme que ho porten fent aquesta temporada.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.