Bones sensacions en l’inici de la temporada

El passat dissabte dia 3 d’octubre els nostres nedadors infantils i juniors van participar a la primera jornada de fons i estils organitzada pel CN Tarraco.

En aquesta jornada es van nedar els 400 estils i els 1500 lliures masculí i 800 lliures femení. El fet de ser unes proves de fons va comportar que només participessin en aquesta competició els millors especialistes de la provincia.

Tot i que aquesta competició es disputa al principi de la temporada, ja que només es porta tot just un mes d’entrenaments, els nostres nedadors van fer un bon paper i van igualar o rebaixar les marques fetes durant la temporada anterior.

La valoració de la competició és que els nostres nedadors van marxar cap a casa amb molt bones sensacions per afrontar la nova temporada amb molt d’optimisme. Ara cal seguir treballant com fins ara per tal d’assolir el més aviat possible els objectius fixats per a aquest any.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.