El Campionat de Catalunya de relleus benjamí, una gran experiència

El diumenge 20 de juny els nedadors del club més petits van tenir l’oportunitat de participar en el campionat de catalunya de relleus benjamí. Aquest campionat va servir per agafar experiència a nivell autonòmic, i també per a crear més sentiment de conjunt entre els nostres esportistes ja que tota la competició es realitza en modalitat de relleus.

En la sessió de matí, el CN Vendrell va participar en el 4×50 lliures mixt i en el 4×50 estils mixt, on van participar Eber Seguí, Irene Atienza, Ian Martinez, Martina Sanchez i Ivet Canals. Aquests nedadors van aconseguir la posició 34 en el 4×50 lliures i la posició 39 en 4×50 estils.

En la sessió de tarda, van participar els nens del 2004 en el 4×50 lliures masculí i el 4×50 estils masculí. Els relleus van estar formats per Aleix Backer, Pol Román, Axel-Ot Fabré i Pau Rodriguez. Els nostres nedadors van aconseguir les posicions 30 en 4×50 lliures i 28 en 4×50 estils.

Tots ells van poder disfrutar d’una competició diferent a les que fan normalment i seguir creixent en la seva evolució com a esportistes.

Felicitar-los a tots ells.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.