Arnau Solé i Claudia Garriga al Campionat de Catalunya júnior “Open”

Els dies 22,23 i 24 de juliol es van disputar els campionats de Catalunya junior “Open” a les instal·lacions del CE Mataró. En aquests campionats el CN Vendrell va comptar amb la representació de dos nedadors, Arnau Sole i Claudia Garriga.

En la primera jornada, els nostres nedadors van disputar les proves de 200 lliures l’Arnau Sole aconseguint la 19a posició i 100 esquena la Claudia Garriga, la qual es va classificar per a les finals de la sessió de tarda i va aconseguir la 4a posició.

La segona jornada va arrencar amb la classificació de Claudia Garriga per la final de la prova de 200 esquena, on finalment va acabar en 5a posició, i la 14a posició d’Arnau Sole en la seva millor prova, els 50 lliures. Aquest no va poder aconseguir una millor classificació ja que es va recentir d’una lesió al tormell feta poques setmanes abans.

En la tercera i última jornada, els nostres nedadors van disputar la prova de 100m lliures l’Arnau Sole, on va aconseguir una 22a posició, i la prova de 50m esquena de Claudia Garriga, la qual va aconseguir ser 5a.

Felicitar als dos nedadors per el gran campionat que van realitzar i l’alt nivell que van demostrar, lluitant per medalles en les tres jornades. Esperant nous èxits la temporada vinent veient el final de temporada d’aquests nedadors.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.