150 nedadors/es a la XXIa TRAVESSA AL PORT DE COMA-RUGA

El diumenge 30 d’agost de 2015 es va celebrar la XXIa Travessa al Port de Coma-Ruga, organitzada pel Club Nàutic de Coma-ruga i el Club Natació Vendrell.

Com cada any la travessa s’ha nedat en dues distàncies, la categoria menors de 800 metres i l’absoluta de 2000. En aquesta ocasió l’estat del mar no era l’òptim, ja que hi havia mar de fons a més de corrent en contra.

En total van participar 150 nedadors(35 a la menors i 115 a l’absoluta) de més 25 clubs de Catalunya i de l’Estat espanyol, en les diferents categories.

Els guanyadors de la travessa menors van ser Daniel Atienza (CN Vendrell) en categoria masculina i Queralt Velasco (CN Minorisa) en fèmines. La travessa absoluta la van guanyar Pablo Pedrosa (CN Sabadell) i Aida Bertran (CE Mediterrani). Els primers classificats locals van ser Daniel Atienza i Shakira Ouarghi en la travessia menors, i en l’absoluta Ian Cowley i Claudia Garriga.

Al final de les travesses es va procedir a l’entrega de trofeus a càrrec del regidor d’Esports Ferran Trillas, el regidor de platges, Josep Marrassé, el gerent del Club Nàutic Coma-ruga Josep Mª Bargalló i la presidenta del CN Vendrell Noelia Garcia.

Com a premis especials van rebre el premi al nedador més jove de la travessa a Pol Fortuny del CN Cambrils (9 anys), la nedadora més jove Irene Atienza del CN Vendrell (9 anys); el nedador més gran Jaume Blan (74 anys) del CN Reus Ploms i la nedadora més gran Glòria Guerrero (70 anys) del CN Nagi.

Des de l’organització, el gerent del CNCO, Josep Mª Bargalló, va felicitar a tots els nedadors/es que any rere any no volen perdre’s aquesta cita i als nous participants, que fan que aquesta travessa sigui reconeguda arreu de Catalunya i de les més destacades del calendari de travesses. A més a més va agraïr al CN Vendrell i totes les persones que han fet possible la organització d’aquest acte durant 21 anys consecutius i del qual es pensa seguir sumant amb properes edicions.

Podeu veure les classificacions, als següents arxius:

Travessa absoluta – Classificació general FEMENINA.pdf

TRAVESSA ABSOLUTA – Classificació general MASCULINA.pdf

TRAVESSA ABSOLUTA – Classificació general TOTAL.pdf

Travessa menor – Classificació general TOTAL.pdf

Travessa menors – Classificació general FEMENINA.pdf

Travessa menors – Classificació general MASCULINA.pdf

premis especials.pdf

primers classificats locals.pdf

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.