Campionat Provincial de Tarragona de natació al Vendrell

El passat dia 16 de maig, en jornada de matí, es va disputar el primer Campionat Provincial de Tarragona. Aquest campionat es va disputar a la Piscina Municipal del Vendrell, lloc habitual on el CN Vendrell realitza els seus entrenaments.

El campionat va comptar amb la presència del CN Amposta, el Cambrils CN, el CN Reus Ploms, el CN Tarraco, el CN Tortosa, el CN Vila-seca, el CN Salou i el CN Vendrell. Tots aquests clubs van fer que la piscina s’omplís amb més de 150 nens i nenes d’entre 8 i 13 anys.

Per a l’entrega de premis, el Campionat va comptar amb la presencia de la representant de la secretaria general de l’esport a Tarragona, la senyora Gemma Solé, el delegat de la Federació Catalana de l’Esport a Tarragona el senyor J.M. Marsillach, i la gerent del Patronat Municipal d’Esports del Vendrell senyora Ana Garcia.

Tot i ser la primera vegada que es disputava aquest campionat en aquestes categories (benjamí i aleví), l’organització de l’event va anar a la perfecció ja que les classificacions de les proves no van fer demorar la competició i va fer possible complir amb el timing establert a l’inici.

Durant tota la competició els nedadors del CN Vendrell van donar la cara en tot moment i es van mantenir dins la disputa de la primera posició fins a les proves finals, on la prova final de relleus va ser decisiva per tal d’establir la classificació final. La prova de l’alt nivell del campionat, va ser que tot i que el CN Vendrell va guanyar 11 medalles, 2 d’or, 4 de plata i 5 de bronze, i tots els seus nedadors van rebaixar molt les seves proves, finalment va acabar en la quarta posició total.

La classificació final va ser CN Tarraco amb 470 punts, CN Vila-seca amb 445 punts, CN Reus Ploms amb 439 punts, CN Vendrell amb 420 punts, CN Salou amb 279 punts, CN Cambrils amb 276 punts, CN Tortosa amb 151 punts i CN Amposta amb 98 punts.

Acabar dient que va ser un gran campionat, amb unes grans marques fetes pels nedadors de les categories més petites, on es va demostrar que el nivell provincial està en augment, i on l’organització va estar perfecta.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.