5a jornada de lliga infantil i la 6a jornada de lliga aleví

El passat dissabte 11 d’abril es va disputar la 5a jornada de lliga infantil i la 6a jornada de lliga aleví. Aquestes dues jornades es van celebrar a la piscina del CN Tarraco.

En aquesta jornada els nedadors infantils van nedar les proves de 50m lliures i 200m estils, mentres que els nedadors alevins van disputar les proves de 200m papallona i 400 lliures.

Tots ells van demostrar el treball dut a terme fins ara i van rebaixar les seves marques, acostant-se cada dia més als objectius fixats a l’inici de temporada.

Felicitar a tot l’equip aleví, ja que amb aquesta jornada es donava per finalitzada la lliga catalana, els quals van aconseguir la 33a posició total i la primera posició provincial, procalamant-se campions de Tarragona. L’equip està format per Alexander Ahatiy, Daniel Atienza, Ariadna Cuen, Sofia Dominguez, Gloria Garriga, Javier Gonzalez, Pau Gonzalez, Anna Gutierrez, Julia Ivern, Ruben Jimenez, Aitor Olaya, Shakira Ouarghi i Carla Sanchez.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.