Jornada prebenjamí, benjamí i aleví, a casa

El dissabte 10 de gener els nostres nedadors més petits van tenir competició a “casa”. La competició es va disputar a la nostra piscina del CN Vendrell, i hi van prendre part els nedadors de les categories aleví, benjamí prebenjamí.

Els més petits (prebenjamins) van disputar la primera jornada de lliga de la temporada. En aquesta jornada van nedar la prova de 25m lliures. Tots ells van fer molt bon paper i van seguir amb el seu aprenetatge a nivell competitiu.

Els nedadors benjamins van tenir la segona jornada de lliga on van participar a les proves de 50/100 papallona i 50/100 esquena segons categoria. Els resultats de tots ells van ser molt bons i van demostrar el treball de tecnica fet des de l’última competició.

Finalment l’equip aleví van nedar les proves de 100 esquena i la difícil 200 braça. En la prova de 100 esquena es van aconseguir bons resultats aconseguint col·locar nedadors locals entre les primeres posicions tant en categoria femení com benjamí. En la prova dels 200 braça, que per a la majoria era la primera vegada que els nedaven, els nostres nedadors van demostrar no tenir por a proves que no estan acostumats a nedar, i van aconseguir molts bons temps, aconseguint rebaixar molts d’ells els seus temps de 100 braça en la meitat de la prova.

Felicitats a tots i a seguir entrenant!

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.