Claudia Garriga obté mímes pel Campionat d’Espanya

El dissabte 7 de març va ser un dia intens, ja que tots els nostres nedadors van tenir competició.

Els nedadors prebenjamins, benjamins i alevins van tenir competició a la piscina del CN Vila-seca.

Els nostres nedadors prebenjamins van demostrar el treball tècnic realitzat durant la temporada i van aconseguir guanyar les seves sèries.

Els nedadors benjamins tenien una difícil tasca, ja que havien de repetir les proves de la segona jornada, amb la pressió afegida de ser l’última oportunitat per fer els temps necessaris per entrar a la Final Territorial. Tot i això tots van superar la pressió i van rebaixar els seus temps. Ara només els cal passar la prova de nivell del mes d’abril per saber qui anirà a la Final Territorial de Catalunya del juny.

L’equip aleví va nedar les proves de 50 lliures i 200 estils. Tots ells van rebaixar les seves marques dels 50 lliures demostrant que cada vegada són més ràpids. La prova dels 200 estils també els va anar molt bé i van rebaixar els seus temps de cara al ranquing aleví per entrar als Campionats d’estiu. En Daniel Atienza a més va nedar per primera vegada la difícil prova de 1500 lliures, on va aconseguir una meritoria 3a plaça de la provincia de Tarragona.

Els nedadors infantils, junior i absoluts, d’altra banda van nedar a la piscina del CN Reus Ploms. En aquesta competició, a part de felicitar a tots els nedadors per els seus bons temps, cal felicitar especialment a Claudia Garriga que va fer la mínima per als Campionats d’Espanya junior de l’estiu en la prova de 200 esquena i va fer el record provincial de 15 anys en la prova de 50 esquena.

Moltes felicitats a tots i a seguir com fins ara, per tal de seguir pujant el nivell del CN Vendrell.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.