Tot apunt per a la XXa Travessa de natació al Port de Coma-ruga

El Club Natació Vendrell i el Club Nàutic de Coma-ruga el proper diumenge 31 d’agost de 2014 organitzaran la XX Travessa de Natació al Port de Coma-ruga, sent un any més un dels actes esportius de gran atracció turística i esportiva arreu de Catalunya i a l’estat.

La prova començarà a les 10.30 h amb el recorregut de 800 metres aproximadament (amb sortida des de la platja a l’alçada de l’Hotel Vita), per als nedadors de la categoria menors i a les 11.30 h es disputarà la prova de 2.000 metres aproximadament, per a la resta de categories (amb sortida des del Francàs). El control i l’assessorament anirà a càrrec del Col· legi Català d’Àrbitres de la Federació Catalana de Natació. El lloc de concentració dels nedadors i recollida d’identificacions, serà davant de les oficines del Club Nàutic de Coma-ruga el mateix dia.

Les inscripcions s’hauran de fer abans de les 20 h del proper 28 d’agost mitjançant el tel.: 977 68 01 20, fax: 977 68 17 53 o l’email: cnco indicant el nom, els cognoms, el número de llicència, la categoria i la data de naixement de cada nedador/a (dia, mes i any). Hi podran prendre part tots els nedadors d’ambdós sexes amb llicències lliurades per la Federació Catalana de Natació corresponents a l’any 2014 i que estiguin inscrits al seu Club. En cap cas s’admetran nedadors/es que no disposin de la llicència corresponent (el mateix dia podran obtenir la llicència per un dia els majors de 18 anys, previ pagament de 12 €).

Podeu consultar el reglament, a l’arxiu adjunt al final de d’aquest article.

Reglament Travessa Coma-ruga 2014.pdf

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.