Cap de setmana carregat de natació i amb molt bons resultats

El dissabte 17 de maig els nostres nedadors benjamins van disputar la 5a jornada de lliga benjamina en sessió de mati.

En aquesta competició van disputar les proves de 100 lliures i 100 estils i de 200 lliures. Per a tots era la primera vegada que disputaven els 200 metres , tot i això, van fer molt bons temps en aquesta prova demostrant que el nivell de la natació vendrellenca te bons fonaments per al futur.

A la tarda del mateix dissabte, els nostres nedadors més petits van disputar la última fase dels JEEC a l’Hospitalet de l’Infant. Els nostres nedadors no federats van fer un bon paper en aquesta fase quedant entre els primers llocs de les seves proves. Destacar la segona posició de Joel Rodriguez en la prova de 25m braça.

També la mateixa tarda però a la piscina del CN Tarraco la nostra nedadora Claudia Garriga va disputar el campionat provincial de Tarragona on va aconseguir la victòria en la prova de 100 esquena. Aquesta victòria li donava accés a disputar el campionat interterritorial del dissabte 31 a Molins de rei.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.