Pensant en els Campionats de Catalunya

El passat 12 abril el nostre equip alevi va disputar la 6a jornada de lliga al C.N.Vila-seca.Tots van disputar la prova de 200 estils que era classificatoria per als campionats. Tots ells van fer uns grans temps i van aconseguir apropar-se una mica més a l’objectiu de classifar-se entre els 100 primers del ranquing català. A més la nedadora Mònica Petrova va nedar per primer cop la prova de 800 lliures on va fer molt bon temps baixant dels 12 minuts.

D’altre banda, a la piscina del C.N.Tarraco el nostre equip benjami va disputar la prova de nivell de la federació catalana. Aquesta prova dona acces al campionat de catalunya benjami si s’esta entre els 64 primers de la categoria. Tots ells van fer les proves correctament a falta de confirmació oficial i van demostrar el domini que tenen sobre tots els estils de competició.

Tot i els bons resultats cal seguir treballant ja que d’aqui poc hi ha la jornada de fons i estils per als alevins i el campionat de catalunya per als benjamims que es classifiquin.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.