Gran paper dels vendrellencs i debut d’Andrea Rodríguez a Vila-seca

El passat 8 de febrer els nostres nedadors de les categories més petites, benjamina i alevina, van disputar la 4a lliga alevina i 3a lliga benjamina a les instal·lacions del CN Vila-seca.

En aquesta competició els nedadors benjamins tenien la oportunitat de millorar les marques en les proves de 100 lliures i 100 braça que tenien de la competició del mes anterior a més de disputar els relleus 4×50 femeni i masculi. Mentre que els alevins havien de fer les proves de 100/200 papallona i 100 lliures.

Els nedadors benjamins van millorar/igualar tots les seves marques fetes un mes abans. Cal destacar però la millora tècinca feta per part de tots els nedadors del club en l’últim mes. En els relleus tant els nois com les noies van fer un gran paper i van quedar tercers en un final molt apretat amb els segons. També cal destacar la incorporació en l’equip d’Andrea Rodriguez on va fer un paper molt bo tot i ser la seva primera competició. Animar-los a tots a seguir entrenant fort per seguir millorant i assolir els objectius marcats aquesta temporada.

Els alevins de primer any van disputar la difícil de prova de 100 papallona on tots van demostrar les millores en l’execució de l’estil i assolint bons resultats en els temps.

Els de segon any van disputar la prova de 200 papallona. Per a totes les nedadores era la primera vegada que la feien i cal dir que van fer un paper molt digne demostrant una millora en l’estil molt important respecte a la última competició de papallona i aconseguint bons resultats.

Animar-vos a tots a seguir treballant en la mateixa linia en els entrenaments.

En l’enllaç trobareu tots els resultats de la jornada

Crystal Reports – Resultados.pdf

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.