XVIII TRAVESSA AL PORT DE COMA-RUGA 2012

El diumenge 2 de setembre de 2012 es va celebrar la XVIIIa Travessa al Port de Coma-ruga, organitzada pel Club Nàutic de Coma-ruga i la Secció de Natació del CE Vendrell.

 
    Com cada any la Travessa s’ha nedat en dues distàncies, la menor de 800 metres aproximadament i l’absoluta de 2.000. Tant l’una com l’altra es van dur a terme en l’horari previst i va acompanyar el bon temps. L’únic contratemps important, que va fer que diversos nedadors haguessin d’abandonar la travessa van ser les meduses, que van produir picades a diversos nedadors, que van haver de ser atesos pels sanitaris de la Creu Roja.
 
   En total han participat 127 nedadors (25 a la travessa menor i 102 a l’absoluta) d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol, de les diferents categories.
 
   Pel que fa a la travessa menor els primers en arribar, van ser Carla Ramos (CN Torelló) i Marc Zaragoza (CN Cornellà) amb un temps de 15′ 37” ambdós. El primer nedador/a vendrellenc va ser Claudia Garriga de la Secció de Natació del CE Vendrell, amb un temps de 16’ 01’’ (5a en la classificació general, menor).
 
   Pel que fa referència a la Travessa absoluta el primer en arribar, va ser Jordi Bosch del CN St.Andreu, amb un temps de 25’ 28’’. El primer nedador vendrellenc en arribar va ser el nedador del CE Vendrell, Arnau Solé amb un temps de 31’ 40’’ (34è en la classificació general absoluta).
 
   Un cop finalitzats els dos recorreguts, va ser el torn de l’entrega de trofeus a càrrec del tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Vendrell, Martí Carnicer, la regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, la presidenta de la Secció de Natació del CE Vendrell, Montserrat Jané i el gerent del Club Nàutic, Josep Mª Bargalló.
 
   Els nedadors més joves en realitzar la travessa petita pertanyen al Club Natació Vendrell. Van ser Aitor Olaya i Sofía Domínguez, de  9 i 8 anys d’edat respectivament.
Travessa Coma-ruga 2012 -3
Anuncis
Imatge | Aquesta entrada ha esta publicada en Club Natació Vendrell. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.